Det er ikke nogen hemmelighed, at mange katte bare lige er en tand mere kælne, når det er sommer. Hvorfor er det mon sådan, tænker du nok? Er det måske fordi, at der er Unibet EURO 2021? Det er det selvfølgelig fordi, at rigtig mange katte godt kan lide varmen. Der er naturligvis også mange, der ikke kan, men de fleste er altså vilde med, at det er lidt mere lunt i vejret. Så kan de nemlig bevæge sig omkring, og så kan de rigtig komme ud at opleve. Der er også rigtig mange mennesker, der oplever, at deres kat er ude i langt længere tid, når solen skinner, og det er sommer. Der er dog ingen grund til at blive bekymret for katten. Den er simpelthen bare ude at hygge sig, og det skal den naturligvis have lov til.

Når det er sommer, er det også sjovt at lege med katten udenfor. Det er lige som om, at det hele bare bliver bedre, når vejret er godt. Der er også mange børn og katte, der godt kan lide at lege sammen – også udendørs, når det er sommer.

Gør det godt for din kat

Er det varmt udenfor, så skal man selvfølgelig holde lidt ekstra øje med katten. Det kan nemlig godt blive for varmt for den, og man skal derfor altid sørge for, at den har den mængde vand, som den har brug for. Det kan derfor være godt, hvis der også er noget vand, der står udenfor til katten. Så det altså ikke bare er indenfor, at den kan få lidt at drikke. Det er derfor bedst, hvis man løbende skifter vandet, så der altid er noget frisk vand til den. På den måde får den altid det, den har brug for. Og så skal man selvfølgelig også huske at kæle lidt om den. Så bliver den glad.