Ved du, hvor meget det koster at købe en kat? Hvis ikke, så er du kommet til det rette sted. Alle, der er vilde med katte, vil selvfølgelig gerne vide, hvad det koster at købe en kat, og hvis ikke man ved det i forvejen, så er det med at finde ud af det. Det er afgørende for, om man skal anskaffe sig en kat, at man ved, hvad prisen er. Ellers ved man ikke, om man har råd, og det er jo vigtigt at vide.

Der er stor forskel i prisen på katte alt efter, hvor man anskaffer sig den. Der er endda nogen, der giver katte væk gratis, men den dag i dag ses det ikke så ofte, og det er der sine grunde til. Vi er faktisk glade for, at det i dag er svært at finde en kat, der ikke koster noget, for det sikrer også kattenes liv, at enhver ikke bare kan komme og hente en kat, uden at det koster noget. Når man gerne vil betale penge for en kat, så betyder det også, at man rigtig gerne vil have den, og det er vigtigt. Hvis det bare var gratis at få en kat, ville alt for mange anskaffe sig en kat, uden de egentlig have tænkt over, om de reelt ville have den, og det ville ikke være godt.

Når man kigger sig omkring derude, koster katte alt fra et par hundrede kroner og op. De fleste steder må man dog regne med, at en kat koster omkring 500 kr. Det synes vi er en rigtig god pris, men der er naturligvis også mange steder, hvor det koster meget mere. Hvis man tager forbi Dansk Dyreværn i Aarhus, vil en kat koste 1.500 kr., og det er rigtig godt givet ud! Her er katten nemlig blevet fodret med noget rigtig godt foder, og den er tilmed blevet vaccineret. Katten er blevet passet og plejet, og den er også blevet undersøgt for sygdomme. Når man køber en kat her, kan man være sikker på, at den er blevet passet så godt som overhovedet muligt, og at den ikke kunne have det bedre. Det er der mange fordele ved, for på denne måde er man sikret, og der vil ikke være nogle overraskelser.

Det er ikke altid, det er det billigste, der er det bedste, og det samme er gældende, når det drejer sig om katte. Derfor mener vi, at man må være villig til at smide nogle kroner efter sin investering i en kat. Dette både for kattens skyld, men også for ens egen skyld. Vi håber, du finder den kat, du allerbedst kan lide, og du behøver sikkert ikke lede længe, før du finder den.