Når du er på udkig efter en kat, så vil du sikkert også gerne vide, hvor det kan være godt at købe sin kat henne. Der er rigtig mange muligheder, og det handler jo om at finde det sted, der er bedst. Det kan naturligvis være svært at vide, hvor det er, det bedste sted findes, men vi har da nogle forslag, og vi håber, du vil være med til at følge nogle af disse. Når du gør det, vil du kunne få en kat, der har haft et godt liv, og det vil være en dejlig ting, for så vil den være glad, når den ankommer. Der er naturligvis gode muligheder for at finde et kat på nettet. Her kan Den Blå Avis eller Gul og Gratis være oplagte muligheder, men der er også andre gode muligheder online, og her er det blot at besøge Google for at lave en søgning. Men der er også mange andre gode muligheder for at finde en kat derude, og et af de steder, vi i høj grad anbefaler, er Dansk Dyreværn i Aarhus, for her kan man finde en kat, der fortjener et godt liv, og som også har det godt.

Man kan helt uforpligtende besøge Dansk Dyreværn, hvor en masse katte bor, og her kan man i ro og mag gå rundt og kigge på, om der er en kat, man kunne tænke sig at købe. Alle katte er vaccinerede, og de sælges til en fast pris. Der er derfor ikke noget at rafle om, og det kan jo i sig selv være en god ting. Kattene har det godt, og de bliver hver dag fodret med god mad – det eneste, de mangler, er et godt hjem, og det er jo sikkert noget, du kan give dem. Det er forskelligt, hvor længe kattene har boet på internatet, og man kan få oplyst, hvor længe den enkelte har boet der. Når man besøger internatten, har man mulighed for både at se, holde og snakke med kattene, og på denne måde har man rig mulighed for at lære dem at kende. Man kan endda besøge dem flere gange, hvis man ønsker det, og på denne måde bliver det nemmere at træffe beslutning om, hvilken kat man skal have. Når alt kommer til alt, så handler det jo om at vælge den rigtige kat, og når man giver sig selv tid, så er det også nemmere at træffe det rigtige valg.

Internatet har både killinger og ældre katte, og det er helt op til en selv, hvad man foretrækker. En ældre kat kan jo sommetider være mere rolig, og hvis det er det, man foretrækker, er der masser at vælge imellem. En killing er også sjov og dejlig, men den kræver mere tid, og det er ikke alle, der er klar til det. Dog må man vide, at alle katte kræver tid, og når man anskaffer sig en kat, skal man være klar på at give katten den tid, den har brug for – ellers vil det ikke være det rigtige valg. En kat er en investering i liv, og man skal tage sig godt af den. Når man først har fundet den kat, man gerne vil have, kan man godt glæde sig til, at den bliver en del af ens liv, for det bliver bedre end nogensinde før.