Der findes i tusindvis af online slot spil på nettet, og derfor findes der også flere online spilleautomater med kattetema. Er du vild med katte og casinospil? Så vil du sikkert elske de her spil. I denne artikel kan du læse om de tre spil Copy Cats, Cats og Diamond Cats.

Copy Cats

Den populære spiludvikler NetEnt har designet en perfekt enarmet tyveknægt til katteelskere, som har titlen Copy Cats. Den kloge titel er forbundet med at de firbenede væsner har mulighed for at kopiere sig selv på spillemaskinens hjul. Som altid med NetEnt er der tale om et unikt design, som er sat op på en spilleautomat med hjul på tre rækker og der er 25 betalingslinjer.

Cats

Måske skulle NetEnt bruge titlen “Copy Cats” fordi “Cats” allerede var taget. Vi ved ikke hvem der kom først, men vi ved at IGT har en spilleautomat med kattetema og titlen “Cats”. Her drager du ind på safari i Afrika på spilleautomaten, der byder på fem hjul, tre rækker og 30 betalingslinjer. Du kan endda nyde en runde med free spins, hvis du lander mindste fem kattepoter på hjulene på denne enarmede tyveknægt.

Diamond Cats

Har du hørt om Amatic? Amatic er en dygtig spiludvikler, som også har designet en online slot med kattetema. Spillet hedder Diamond Cats, og her kombinerer spiludvikleren et tema med diamanter og katte. Kattene har endda ædelsten på deres halsbånd, så hvis du elsker bling bling, vil du elske denne spilleautomat.

Der er tre rækker, fem hjul og 20 betalingslinjer på denne sjove spilleautomat. Der er endda et fint wildsymbol i form af en hjertediamant, og du kan udløse ti gratis chancer, hvis du lander bonussymbolet. Du kan endda vinde ekstra stort i bonusrunden med dine free spins, når spillets hjerte diamanter bliver låst fast på hjulene i forbindelse med de gratis spins.